tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post3060676568771624591..comments2024-03-26T16:05:20.726+01:00Comments on W mojej kuchni: Mazurek „Bogactwo Orientu” wg AleexAleexhttp://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-26276811602453440432013-04-19T09:25:15.789+02:002013-04-19T09:25:15.789+02:00Możesz użyć domowego kajmaku zrobionego na mleku, ...Możesz użyć domowego kajmaku zrobionego na mleku, które Ci odpowiada :) Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-65160068562903742902013-04-19T00:22:14.498+02:002013-04-19T00:22:14.498+02:00mam uczulenie na laktozę i zastanawiam się, czy mo...mam uczulenie na laktozę i zastanawiam się, czy mogę zastąpić mleko skondensowane domowej roboty kajmakiem mleka sojowego albo kokosowego?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-13031572571013425102012-04-10T19:19:05.741+02:002012-04-10T19:19:05.741+02:00Mazurek wygląda super i faktycznie bogaty w bakali...Mazurek wygląda super i faktycznie bogaty w bakalie :-)agattekhhttp://agattek.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-72881137101250308712012-04-09T19:36:00.017+02:002012-04-09T19:36:00.017+02:00witaj! chciałam podziękować za wspaniały przepis-m...witaj! chciałam podziękować za wspaniały przepis-mazurek pycha!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-59225514557084349212012-04-06T21:54:43.434+02:002012-04-06T21:54:43.434+02:00Nie, nie trzeba studzić masy. Wystarczy, aby lekko...Nie, nie trzeba studzić masy. Wystarczy, aby lekko przestygła, ale może być gorąca. Wystygnie na mazurku razem z bakaliami. Pozdrawiam, Aleex.Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-21201688768429025882012-04-06T21:03:51.161+02:002012-04-06T21:03:51.161+02:00witam, mam pytanie, czy przygotowaną masę przed wy...witam, mam pytanie, czy przygotowaną masę przed wylaniem na podpieczony spód trzeba wczesniej ostudzic..czekam na odpowiedz i życze Wesołych Świat BeaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-26324436073032478652012-04-06T09:00:17.989+02:002012-04-06T09:00:17.989+02:00Jeśli nie chcesz kakaowego spodu, zwiększ ilość mą...Jeśli nie chcesz kakaowego spodu, zwiększ ilość mąki o jedną łyżkę. Resztę pozostaw bez zmian. Pozdrawiam, Aleex.Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-79891869717437455282012-04-06T00:04:38.856+02:002012-04-06T00:04:38.856+02:00a czy mozna zrobic ciasto bez kakao?co wtedy dodac...a czy mozna zrobic ciasto bez kakao?co wtedy dodac wiecej maki?? czy zostawic tak jak jest prosze o odpowiedz:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-69350466876651064102012-04-05T20:36:50.905+02:002012-04-05T20:36:50.905+02:00Mazurek dobrze się kroi zarówno na ciepło, jak i n...Mazurek dobrze się kroi zarówno na ciepło, jak i na zimno. Pozdrawiam serdecznie, Aleex :)))))))Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-65964626619790969642012-04-05T19:35:30.002+02:002012-04-05T19:35:30.002+02:00Droga Pani czy mazurka nalezy pokroic na kwadraty,...Droga Pani czy mazurka nalezy pokroic na kwadraty,kiedy jeszcze jest cieply?czekam na odpowiedz i zycze wspanialych swiat.miraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-88740471355125801722012-04-03T21:12:00.384+02:002012-04-03T21:12:00.384+02:00Świetny mazurek, akurat tak jakoś mam dzisiaj smak...Świetny mazurek, akurat tak jakoś mam dzisiaj smaka na czekoladę, że bym zjadła kawałeczek :)Taste of Livinghttps://www.blogger.com/profile/07582878822330044424noreply@blogger.com