tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post3427625226751943462..comments2024-03-26T16:05:20.726+01:00Comments on W mojej kuchni: Pierogi ruskie wg AleexAleexhttp://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-53809912319391819482015-01-21T18:19:10.683+01:002015-01-21T18:19:10.683+01:00Witam
Czy mięso może być już wcześniej ugotowane? ...Witam<br />Czy mięso może być już wcześniej ugotowane? Zostało mi mięso z obiadu i nie wiem czy mogę go użyć do farszu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-87115874288066839142014-02-11T20:06:25.670+01:002014-02-11T20:06:25.670+01:00Oczywiście, że możesz :) Będą nawet bardziej klasy...Oczywiście, że możesz :) Będą nawet bardziej klasyczne. Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-87668007314377956122014-02-11T16:25:36.065+01:002014-02-11T16:25:36.065+01:00Witam
Czy mogę zrobić farsz z samych ziemniaków i ...Witam<br />Czy mogę zrobić farsz z samych ziemniaków i sera białego? Nie przepadam za skwarkami i nie lubię mięsa w pierogach... :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-39488025446870567432013-03-01T10:44:56.436+01:002013-03-01T10:44:56.436+01:00a ja mam pytanko o zamrażanie: jak zamrozić pierog...a ja mam pytanko o zamrażanie: jak zamrozić pierogi? czy po ugotowaniu i przestudzeniu czy jak ulepię?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-68475430988700632412010-12-17T21:12:44.783+01:002010-12-17T21:12:44.783+01:00Jeśli są gorące, to farsz może być rzadszy (z powo...Jeśli są gorące, to farsz może być rzadszy (z powodu konsystencji sera). Po ostudzeniu powinien być w miarę ścisły.<br />Farsz w moich pierogach nie jest rzadki, ale zależy to od użytego sera. Pozdrawiam, Aleex.Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-87602581260493404082010-12-17T20:55:15.813+01:002010-12-17T20:55:15.813+01:00Mam pytanie. Czy to normalne, ze po ugotowaniu pie...Mam pytanie. Czy to normalne, ze po ugotowaniu pierogow farsz robi sie troche plynny? Nie wodnisty, ale nie ma stalej konsystencji... ?<br />:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-89985106392395685482010-02-23T16:18:39.197+01:002010-02-23T16:18:39.197+01:00Do tego kwaśnej śmietany ze 2 łyżki.Naprawdę polec...Do tego kwaśnej śmietany ze 2 łyżki.Naprawdę polecam.TAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-91964840017365875902010-02-16T14:14:29.428+01:002010-02-16T14:14:29.428+01:00Do tej pory robiłam tradycyjne pierogi ruskie, ale...Do tej pory robiłam tradycyjne pierogi ruskie, ale ta wersja jest pycha. Kto jeszcze nie robił - polecam!Anonymousnoreply@blogger.com