tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post3461807058675514543..comments2024-03-26T16:05:20.726+01:00Comments on W mojej kuchni: Schab pod musztardową kołderką wg AleexAleexhttp://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-57583953120649038872015-03-09T20:20:13.924+01:002015-03-09T20:20:13.924+01:00Zawsze do rękawa foliowego wlewam wodę lub bulion....Zawsze do rękawa foliowego wlewam wodę lub bulion. W szczelnie zamkniętym rękawie musisz zrobić małą dziurkę na górze - wystarczy przebić worek patyczkiem do szaszłyka w 2-3 miejscach. Wtedy para będzie miała ujście i worek nie pęknie. Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-45405500835139795262015-03-09T18:23:00.833+01:002015-03-09T18:23:00.833+01:00Czekam właśnie aby włożyć schab do piekarnika- obł...Czekam właśnie aby włożyć schab do piekarnika- obłożyłam go musztardą z granulkami francuską.<br />Miałam 3 do wyboru ale padło na nią. <br />Myślę, że będzie super mięsko.<br />Często robię karkówkę, dziś upieczona jutro zjedzona ;).<br />Tylko tak, się zastanawiam, jak pieczesz mięso w worku- to dolewasz wody czy bez wody.<br />Bo ja piekłam i tak i tak- 2 razy pękł mi worek-i przekładałam do kolejnego -ale kiepskiej jakości kupiłam- przyznaję i samo mięso jest suche.<br />Gdy piekę w wodzie z kostką miesną- jest mięso soczyste.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-51595523453153513052012-12-29T12:06:00.301+01:002012-12-29T12:06:00.301+01:00Dziś próbuję,mięso już od wczoraj w lodówce w przy...Dziś próbuję,mięso już od wczoraj w lodówce w przyprawach czeka :)Super przepisy ,wszystkie ciekawe,próbowałam już kilku .Dziękuję za relax w kuchni dzięki pani :)izzyhttps://www.blogger.com/profile/15337644158251528325noreply@blogger.com