tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post5382979712570292629..comments2024-03-26T16:05:20.726+01:00Comments on W mojej kuchni: Dalmatyńczyk wg AleexAleexhttp://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-79733743710572422612016-09-06T23:19:39.408+02:002016-09-06T23:19:39.408+02:00Jeśli wolisz nasączone biszkopty to nasącz je :) P...Jeśli wolisz nasączone biszkopty to nasącz je :) Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-17038256641502129402016-09-06T22:53:19.250+02:002016-09-06T22:53:19.250+02:00Alex mam pytanie: czy nie trzeba nasączyć biszkopt...Alex mam pytanie: czy nie trzeba nasączyć biszkoptów. chciałabym wypróbować ten przepis, ale mam obawy, że nienasączony biszkopt będzie suchy i zepsuje to efekt.Anonymousnoreply@blogger.com