tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post6587349212721683370..comments2024-03-26T16:05:20.726+01:00Comments on W mojej kuchni: Pavlova z bitą śmietaną i frużeliną jagodową wg Aleex (TM5)Aleexhttp://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-54980271507558736942021-07-27T23:32:56.402+02:002021-07-27T23:32:56.402+02:00Witam, proszę o informację na którym poziomie piek...Witam, proszę o informację na którym poziomie piekarnika najlepiej piec bezę i czy lepszy jest termoobieg czy może zwykłe pieczenie? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-80308008638770562132020-12-13T19:01:10.033+01:002020-12-13T19:01:10.033+01:00Dokładnie tak.
DziekujemyDokładnie tak. <br /><br />DziekujemyAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16475691851590080018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-13406310143337960752020-12-13T19:00:16.120+01:002020-12-13T19:00:16.120+01:00Ten deser ciągle nas zachwyca. Pycha.
Ten deser ciągle nas zachwyca. Pycha. <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16475691851590080018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-4625843902785644802018-07-13T23:28:04.324+02:002018-07-13T23:28:04.324+02:00Uwielbiam zaglądać na Twoje przepisy, jeszcze bard...Uwielbiam zaglądać na Twoje przepisy, jeszcze bardziej lubię czytac historię powstania danego ciasta.<br />Serdecznie pozdrawiam 😄Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04212258123101275387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-81122299211717326582017-12-16T15:53:46.503+01:002017-12-16T15:53:46.503+01:00Basiu - nie wiem co może być przyczyną. Może za sz...Basiu - nie wiem co może być przyczyną. Może za szybko nagrzewa się piekarnik, może temperatura za wysoka, może białka mało sztywne? Nie wiem. A może to kłopot z piekarnikiem, które nierównomiernie grzeje??? Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-36369548141554715282017-12-16T14:34:05.274+01:002017-12-16T14:34:05.274+01:00Witam
Od jakiegoś czasu nie wiem co się dzieję j...Witam <br />Od jakiegoś czasu nie wiem co się dzieję jak piekę bezy to pęka i zapada mi się z jednej lub z dwóch stron. Wcześniej tego nie miałam a przecież ją robię od bardzo dawna i bardzo często. Bardzo proszę napisz mi co o tym sądzisz. Dziękuję i pozdrawiam Basia bmacuga59@gmail.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-30896599398681047672017-08-22T00:08:29.163+02:002017-08-22T00:08:29.163+02:00Ja kładę na papierze do pieczenia talerzyk śniadan...Ja kładę na papierze do pieczenia talerzyk śniadaniowy (nie duży do drugiego dania, tylko ten mniejszy) i odrysowuję okrąg :) Mam nadzieję, że jesteś zadowolona z zakupu? Pozdrawiam serdecznie, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-87000048076690868562017-08-21T22:13:37.883+02:002017-08-21T22:13:37.883+02:00Alex proszę napisz jakiej średnicy ma być narysowa...Alex proszę napisz jakiej średnicy ma być narysowany okrąg na papierze do pieczenia?nie umię sobie z tym po radzić i utknęłam........30cm?25cm?pozdrawiam i dziękuję bo dzięki Tobie kupiłam to urządzenieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-30699902906564013542017-02-28T20:45:29.160+01:002017-02-28T20:45:29.160+01:00Tylko na wierzch. Pavlowej się nie nadziewa :) Poz...Tylko na wierzch. Pavlowej się nie nadziewa :) Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-79865894246432298612017-02-28T09:58:05.380+01:002017-02-28T09:58:05.380+01:00Czy do tej bezy daje sie tą ubitą smietane do środ...Czy do tej bezy daje sie tą ubitą smietane do środka czy tylko na wierzchAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12020449277136072336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-30936596850530668142017-02-05T12:59:04.919+01:002017-02-05T12:59:04.919+01:00Często korzystam z Pani przepisów. Dzisiaj zrobiła...Często korzystam z Pani przepisów. Dzisiaj zrobiłam beze pierwszy raz w życiu sposobem tradycyjnym nie dodając octu fakt trochę się przypiekla od spodu ale za to jest przepiękna i smaczna. jestem dumna z tej bezy.<br />Dziękuję za przepis :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-24264010515771580612016-12-24T00:40:06.301+01:002016-12-24T00:40:06.301+01:00Pewnie, że tak. Możesz piec bez termoobiegu :) Poz...Pewnie, że tak. Możesz piec bez termoobiegu :) Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-78857160742073656692016-12-23T09:32:07.579+01:002016-12-23T09:32:07.579+01:00Czy bez termoobiegu jest szansa, że ta beza się ud...Czy bez termoobiegu jest szansa, że ta beza się uda?<br />pozdrawiam :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12066843995832624102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-48984811568710367802016-12-19T22:40:40.019+01:002016-12-19T22:40:40.019+01:00Cieszę się, że mogłam pomóc. Pozdrawiam, Aleex :) ...Cieszę się, że mogłam pomóc. Pozdrawiam, Aleex :) Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-72862024283045621672016-12-19T20:55:11.895+01:002016-12-19T20:55:11.895+01:00Spróbowałam w TM i mi wyszło !! Bardzo dziękuje za...Spróbowałam w TM i mi wyszło !! Bardzo dziękuje za przepis :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-48828144294575410012016-12-19T07:58:08.785+01:002016-12-19T07:58:08.785+01:00świetnie taka wielka beza wwygląda :)świetnie taka wielka beza wwygląda :)Kasia Sarnahttps://www.blogger.com/profile/08312819669443431069noreply@blogger.com