tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post6729101740324691151..comments2024-03-26T16:05:20.726+01:00Comments on W mojej kuchni: Karkówka w sosie własnym wg AleexAleexhttp://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-9975908990267634302014-12-07T14:21:14.848+01:002014-12-07T14:21:14.848+01:00Nie próbowałam. Kapusta pekińska jest dość delikat...Nie próbowałam. Kapusta pekińska jest dość delikatna, może się rozciapać przy tak długim pieczeniu. Ale do odważnych świat należy. Jak spróbujesz, daj znać. Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-69425507345232988092014-12-07T13:54:37.350+01:002014-12-07T13:54:37.350+01:00Czy mozna dodac do marchewki kapuste pekinskaCzy mozna dodac do marchewki kapuste pekinskaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-29713668558615759282014-05-29T23:25:34.347+02:002014-05-29T23:25:34.347+02:00ślinotok normalnie...ślinotok normalnie...Futrzakhttps://www.blogger.com/profile/03828681008518103986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-11429614550419439772014-05-29T22:13:06.018+02:002014-05-29T22:13:06.018+02:00Oooo tak jeszcze nie robiłam, ale mięsa z Twoich p...Oooo tak jeszcze nie robiłam, ale mięsa z Twoich przepisów mi wychodzą toteż spróbuję! Nigdy bym nie wpadła na majonez! xrajkahttps://www.blogger.com/profile/03121205374465617019noreply@blogger.com