tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post8531361968346449179..comments2024-03-26T16:05:20.726+01:00Comments on W mojej kuchni: Sznycel po wiedeńsku wg AleexAleexhttp://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-7348796214348305072014-11-02T01:06:15.794+01:002014-11-02T01:06:15.794+01:00rozumiem,że sznycle smażone są na maśle lub smalcu...rozumiem,że sznycle smażone są na maśle lub smalcu lub oleju rzepakowym ale żeby jajka smażyć na oleju...bardzo dziwne....dlaczego nie na maśle...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-6933344789056279372013-10-07T14:25:58.736+02:002013-10-07T14:25:58.736+02:00To akurat jest szynka, ale schab też może być. Poz...To akurat jest szynka, ale schab też może być. Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-14109332001422294102013-10-07T00:32:57.050+02:002013-10-07T00:32:57.050+02:00Sznycel wieprzowy -jakie to mieso-schab?Sznycel wieprzowy -jakie to mieso-schab?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-90226836479310285702013-10-06T11:58:13.649+02:002013-10-06T11:58:13.649+02:00Masz rację, bez dwóch zdań! Zawsze smażę na oleju ...Masz rację, bez dwóch zdań! Zawsze smażę na oleju rzepakowym z jednym wyjątkiem - kiedy przygotowuję coś TRADYCYJNEGO i ściśle trzymam się przepisu. W kwestii smażenia sznycla wiedeńskiego lub po wiedeńsku nie mam zamiaru dyskutować z Aufsichtsbehörde (radą kontroli potrawy). Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-50658825747976806882013-10-06T09:24:00.803+02:002013-10-06T09:24:00.803+02:00Jak już smażyć na maśle to tylko (!) na klarowanym...Jak już smażyć na maśle to tylko (!) na klarowanym. A prawdę mówiąc znacznie lepiej bo i zdrowiej i wygodniej jest smażyć na oleju rzepakowym - nie przypala się tak szybko i nie szkodzi na serce.elizabethnoreply@blogger.com