tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post2648252974079033001..comments2024-03-26T16:05:20.726+01:00Comments on W mojej kuchni: Crumble z owoców jagodowych wg AleexAleexhttp://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-88631398708757463582013-03-02T16:03:41.691+01:002013-03-02T16:03:41.691+01:00Oczywiście, ze mogą być świeże owoce :) Pozdrawiam...Oczywiście, ze mogą być świeże owoce :) Pozdrawiam, Aleex :)Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-23385628990622539892013-03-02T13:53:59.567+01:002013-03-02T13:53:59.567+01:00Czy zamiast owocow mrozonych mozna dodac swieze ??...Czy zamiast owocow mrozonych mozna dodac swieze ??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-45674383081155672412011-12-11T17:20:02.096+01:002011-12-11T17:20:02.096+01:00Deser zapieka się około 25 minut. Muszę Cię zmartw...Deser zapieka się około 25 minut. Muszę Cię zmartwić, crumble nie mają stałej konsystencji. Owoce puszczają sporo soku i dlatego, aby go nieco zagęścić, proponuję dodatek mąki ziemniaczanej. Ona sprawi, że sok zamieni się w kisiel, a wtedy kruszonka zostanie na wierzchu. Ale konsystencja pozostanie mamałygowata :))) Widocznie nie odpowiada Ci taki rodzaj deserów :))) Pozdrawiam, Aleex.Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-48763272824322639962011-12-11T15:46:33.705+01:002011-12-11T15:46:33.705+01:00jak długo trzeba to zapiekać? Po pół godzinie była...jak długo trzeba to zapiekać? Po pół godzinie była wielka mamałyga. Owoce puściły sok i kruszonka pływała w kompocie .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-41654973169978070852011-12-11T11:55:51.499+01:002011-12-11T11:55:51.499+01:00Dzięki, na pewno wypróbuję :))) Pozdrawiam, Aleex....Dzięki, na pewno wypróbuję :))) Pozdrawiam, Aleex.Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-13921098673438962952011-12-10T22:08:43.789+01:002011-12-10T22:08:43.789+01:00marta pisze:
zrobiłam "pożarli"natychmia...marta pisze:<br />zrobiłam "pożarli"natychmiast,bo było pyszne.Rewanżuję się przepisem na ten angielski deser.który znalazłam na blogu lipkowy-domek.blogspot.com jest bez mąki i budyniu,ale równie smaczny pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-54099057790115390462011-12-06T18:25:47.932+01:002011-12-06T18:25:47.932+01:00Oczywiście, może być naczynie żaroodporne :)))) Po...Oczywiście, może być naczynie żaroodporne :)))) Pozdrawiam, Aleex.Aleexhttps://www.blogger.com/profile/03001088688180422369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-47680672445556771402011-12-05T21:32:29.673+01:002011-12-05T21:32:29.673+01:00witam, czy mogę zrobić deser w formie zaroodpornej...witam, czy mogę zrobić deser w formie zaroodpornej?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-31486231853897005212011-12-04T19:35:29.121+01:002011-12-04T19:35:29.121+01:00Wyglada smacznie :) Faktycznie inne ale ciekawy pr...Wyglada smacznie :) Faktycznie inne ale ciekawy przepis:)Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05437087136281010774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5780615257430677413.post-3079150708297554392011-12-04T14:10:43.489+01:002011-12-04T14:10:43.489+01:00Ciekawe crumble, szczególnie dzięki dodatkowi budy...Ciekawe crumble, szczególnie dzięki dodatkowi budyniu, z takim się jeszcze nie spotkałam, ale myślę, że wart jest wypróbowania :DToczkahttps://www.blogger.com/profile/08598194698063465187noreply@blogger.com